LICHTER LEIDINGGEVEN NA dE ZOMER

De zomer is voorbij en je merkt na terugkomst van je vakantie….  

❌ dat je jezelf zo voornam je niet meer gek te laten maken, maar je binnen een paar uur weer leegloopt;

❌ dat je merkt dat dat wat vóór je vakantie zo duidelijk besproken en overgedragen was, nog steeds niet is opgelost;

❌ dat je een veel leuker mens bent met een ijsje onder de Italiaanse zon, dan op kantoor;

❌ dat het je moeite kost om je team straks weer on track te krijgen, want niemand lijkt nog te weten hoe dingen werken en hoe ver alle projecten waren.

❌ dat je ook de komende maanden weer de zelfde discussies voert met de directie én je team;

❌ dat je blijft constateren dat het niet zo lekker rolt in je team, met vage vertrekken en ziekte tot gevolg;

❌ dat je blijft werken in een omgeving met ruis en gedoe, ten koste van je eigen energie en werkplezier.

Kortom: als je eerlijk bent weet je dat je zomerbreak niets oplost. En dat na je terugkomst op kantoor, in no time weer net zo leeg bent als nu.

Je hebt ondanks je harde werken simpelweg last van bedrijfsgedoe. Niet leuk. Kost energie.

Hoe zou het zijn als je straks in staat bent om relaxter en lichter leiding te geven, omdat je de tools in handen hebt om het anders te doen?

in 2 dagen meer rust

In deze tweedaagse training leer je op een andere manier te kijken naar de situatie, stilstand en oplossingen in jouw organisatie en je eigen rol daarbinnen. 

We kijken naar de organisatie als systeem en naar de dynamieken die daarbinnen van invloed zijn op werksucces en werkplezier. Niet alleen leer je de patronen zien die jouw organisatie zo vormen, ook leer je je eigen leiderschap te benutten vanuit de rol die je hebt. We bespreken de wetmatigheden in het bedrijfsleven en het gedoe dat dit oplevert. 

Je krijgt bij de training toegang tot de unieke Systemische Organisatieverkenning t.w.v. 295, waarmee je tussen de trainingsdagen door je eigen werksituatie en jouw mogelijkheden tot verandering onderzoekt. Je leert je werkcultuur en jezelf te begrijpen in de context van het organisatiesysteem en maakt kennis met je eigen systemisch leiderschap. 

De training wordt gegeven in samenwerking met de zeer ervaren Marie Therese Corbeij van Marengo Trainingen en is ontwikkeld voor managers, leidinggevenden, recruiters en HR-professionals, die graag op duurzame en succesvollere wijze teamgroei realiseren zónder dat het ten koste gaat van zichzelf of hun mensen.

je leert en weet

"Ik ervaarde letterlijk hoe het was om mijn situatie vanuit een andere hoek te bekijken. Ik kon puzzelstukjes op een andere plek leggen, heel verhelderend. Sindsdien ervaar ik meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen."
Gitta, 38
Gitta, 38
18 april 2024
10:00
Marengo Training en Coaching, Maastricht, Putweg 3
Hulsberg, Nederland
€1,247.00

Deze training brengt je:

Deze training bestaat uit:

Lichter, relaxter en succesvoller aan de slag met je team en de rust terugvinden met je teamMisschien is dit wel het moment.

P.s. Periodiek knetter-relevante content in je mailbox over de oerwetten van je bedrijf en hoe je daar als manager een rol in speelt? Abonneer je op mijn Something To Chew On-mailings en groei zonder moeite. Aanmelden doe je hier.

ervaringen

"Er zijn zaken naar voren gekomen die ik ergens wel voelde, maar niet begreep of kon weten. Nu ik zie waar mijn bedrijf nog zo mee stoeit, snap ik ook hoe ik het kan oplossen. Ik voel me dankzij de opstelling een sterkere ondernemer, omdat ik weet wat me te doen staat. Dat de paarden zo duidelijk waren, had ik nooit kunnen voorzien."
Tom, 46
online ondernemer