Coaching bij Enerqui

Combineer ruime ervaring in het bedrijfsleven met een high impact methodiek. Het resultaat? De meest effectieve route naar beweging voor jouw organisatie.


We doen niet aan quick fixes. We plakken geen pleisters. We draaien er niet omheen. Wie deelneemt aan coaching bij Enerqui is immers bereid verder te kijken. Te zien en te erkennen – ook als het pijn doet – dat verandering nodig is. Dat we soms even moeten rommelen in onprettigheden. Dat dat wat we liever niet weten, gaan aanpakken. Daar heb je als manager samen met jouw team simpelweg het meeste aan. En die reis? Die is best leuk hoor.

High Impact

programma's voor middenkader management en hun teams

coaching van de middenkader manager

maak kennis met je eigen kracht en uitdagingen en ontdek hoe je daarmee jouw team het beste op weg helpt.

coaching van teams én managers

versterk de mogelijkheden van jouw team door verbinding, vertrouwen en veerkracht en werk tegelijkertijd aan jouw eigen ultieme leiderschap

ervaringen

"Lonneke zorgde ervoor dat ik eindelijk rust ervaar in de grote keuzes die ik wil maken in het leven. Ze gaf me door concrete en fijne oefeningen meer inzicht in mijn eigen gecreëerde obstakels. Doordat zij de juiste vragen stelde kon ik deze steeds meer relativeren. Ik had het idee dat ik vast zat in dezelfde gedachtenspiraal en we hebben samen een begin gemaakt deze te doorbreken. Nu heb ik het gevoel dat ik het zelf aan kan. Niets is te gek en de sfeer was gelijk open, hier en daar een grapje, daar hou ik van!"
​Irene, 25
filmmaker & gepassioneerd horsemanship student