morgen moeiteloos managen-gesprek

Als je eerlijk bent … Het loopt niet echt op rolletjes. Je bent weliswaar blij met je werk als leidinggevende, maar merkt ook dat je zelf alles geeft en er steeds harder trekt. Je springt in waar het moet en laat los waar het kan. Je hebt al verschillende processen ingericht om je team beter op weg te helpen. En waar het moet, voer je doelgericht gesprekken met je mensen. Maar ondanks al jouw inzet, krijg je je team maar niet duurzaam in beweging. Je vraagt je af hoe je jouw teamproblemen kan oplossen.

 

Want je merkt steeds vaker ...

❌ dat jouw leiderschap niet gevolgd wordt, ondanks al je inzet. Dat frustreert je enorm,

❌ dat het resultaat en het plezier van je team hard terugloopt, ondanks als je inzet. Dat strookt niet met je eigen waarden.

❌ dat je steeds vervelender gesprekken hebt met de directie, ondanks al je inzet. Dat verhoogt de druk die je ervaart.

❌ dat je er privé ook geen leuker en energieker mens op wordt, ondanks al je inzet. Niet alleen je werk, maar ook thuis begint het te rommelen.

❌ dat er íets moet gebeuren, maar je weet niet wat. 

Zo had je jouw rol als manager niet voor je gezien, of wel? Je bent immers enorm betrokken mensgericht en ambitieus en je wil echt kijken hoe je alles beter en plezieriger kan maken. Voor je team maar ook voor jezelf.

Wat kan jij doen?

Met jouw gratis Morgen Moeiteloos Managen-gesprek hervind je in 30 minuten regie én kom je weer achter het stuur te zitten van je team. Een gratis sessie t.w.v. 87,-  plan je zelf direct in via de link hieronder. Je krijgt daarbij toegang tot de Online Teamverkenning en wordt abonnee van het wekelijkse Something To Chew On-mailprogramma, waarmee jouw duurzaam leiderschap groeit zonder moeite. 

Dit mag je verwachten:

"We hadden onlangs een situatie met één van onze medewerkers en we hadden er nóóit aan gedacht het op deze manier te bekijken".

Hans, 46
marketing manager
Gitta, 38

ervaringen

"Er zijn zaken naar voren gekomen die ik ergens wel voelde, maar niet begreep of kon weten. Nu ik zie waar mijn bedrijf nog zo mee stoeit, snap ik ook hoe ik het kan oplossen. Ik voel me dankzij de opstelling een sterkere ondernemer, omdat ik weet wat me te doen staat. Dat de paarden zo duidelijk waren, had ik nooit kunnen voorzien."
Tom, 46
online ondernemer