Reviews

"Met de wetenschap dat paarden erg gevoelige dieren zijn, is het dan ook bijzonder om te zien hoe Lonneke ze inzet bij haar coaching. De paarden spiegelen gedrag en kunnen dingen benoemen zonder te praten. Lonneke zorgt ervoor dat je eerst kennis kan maken met de paarden, ze stelt goede vragen, weegt bepaalde onderwerpen zorgvuldig af en zorgt ervoor dat iedereen zich prettig voelt in de setting. Kortom, een bijzondere ervaring en je bent bij Lonneke en haar paarden in goede handen!"
Marjolein
juridisch ondernemer
"Het was fantastisch om mee te maken. Ik had geen enkele ervaring met paarden, maar vond het zo geweldig om te zien en merken dat wat je doet, hoe je je voelt en de energie die je mee brengt door deze dieren direct wordt gemerkt, gezien en terug gegeven. Daar mag je dan écht over nadenken …. Ze vertellen je meer, dan jij te vertellen hebt en dat is ( in mijn geval zeker) heel bijzonder !"
Marjo
advocate en partner advocatenkantoor
"Tijdens de opstelling ervaarde ik letterlijk hoe het was om mijn situatie vanuit een andere hoek te bekijken. Ik kon puzzelstukjes op een andere plek leggen, heel verhelderend. Sinds de coaching ervaar ik meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen."
Gitta, 38
"Interessant en vooral heel erg confronterend. Dat is niet altijd makkelijk maar wel precies waar je voor komt"
Maurice
CMO
"Lonneke zorgde ervoor dat ik eindelijk rust ervaar in de grote keuzes die ik wil maken in het leven. Ze gaf me door concrete en fijne oefeningen meer inzicht in mijn eigen gecreëerde obstakels. Doordat zij de juiste vragen stelde kon ik deze steeds meer relativeren. Ik had het idee dat ik vast zat in dezelfde gedachtenspiraal en we hebben samen een begin gemaakt deze te doorbreken. Nu heb ik het gevoel dat ik het zelf aan kan. Niets is te gek en de sfeer was gelijk open, hier en daar een grapje, daar hou ik van!"
​Irene, 25
zelfstandig horsemanship professional & filmmaker
"​De sessies met Lonneke heb ik als warm en veilig beschouwd. Dat zijn wat mij betreft belangrijke voorwaarden wanneer je aan zo’n traject begint. Haar samenvatting tijdens of na de sessie was scherp en gaf inzicht in de gelaagdheid van mijn vraagstuk. Sommige momenten waren emotioneel. Maar ik ging toch altijd weg met meer (mentale) energie dan voor ik binnen kwam."
​anonieme coachee, 32
HR professional
"​Lonneke was erg goed in het doorvragen op bepaalde onderwerpen waar ik zelf eigenlijk nooit bij stil had gestaan. Uiteindelijk vatte zij het samen in de woorden die ik had gezegd en ineens was dat een soort eye opener. Zeker omdat ik een hele makkelijke prater ben is het soms fijn om eigenlijk diezelfde woorden van iemand anders terug te horen, op een of andere manier komen ze dan ineens “binnen”. Aan het einde van de sessies kreeg ik steeds een mini-huiswerkopdracht naar huis, wat eigenlijk leidde tot duidelijke handvatten voor het bereiken van mijn doel."
Romy, 22
militair
"De coach sessies met Lonneke voelden veilig en vertrouwd. Ze stelde de juiste vragen en legde daarbij de vinger op de zere plek. Hierdoor waren de sessies intensief en soms ook emotioneel, maar dit heeft wel tot bewustwording en rust geleid. Ik voel me zelfverzekerder en laat me minder leiden door externe factoren."
Remco, 39
(low code) consultant
"Er zijn zaken naar voren gekomen die ik ergens wel voelde, maar niet begreep of kon weten. Nu ik zie waar mijn bedrijf nog zo mee stoeit, snap ik ook hoe ik het kan oplossen. Ik voel me dankzij de sessies een sterkere ondernemer, omdat ik weet wat me te doen staat. Dat de paarden zo duidelijk waren, had ik nooit kunnen voorzien."
Tom, 46
online ondernemer
"Met een open hart en scherpe zintuigen zorgt Lonneke ervoor dat ik mijn eigen gedachtes, ideeën en keuzes beter begrijp. Dit maakt dat ik zowel op persoonlijk als professioneel vlak bewustere keuzes maak. Op naar meer!"
Evelien
product owner
"Lonneke is een kundige en lieve coach die je op je gemak stelt en samen met de paarden verborgen schatten naar boven haalt"
Judith
zelfstandig ondernemer
"Altijd een feest om bij en met Lonneke te werken. Scherpe observaties en rake systemische interventies vanuit verbinding."
Marie-Thérèse
coach, trainer & mentor
"Ik wist niet zo goed wat ik van de middag moest verwachten. Het was een warm welkom bij Lonneke. Waar we eerst bespraken wat we zouden gaan doen en wat onze verwachtingen waren. Vervolgens de wei in. Zo bijzonder hoe het werkt, de paarden je een spiegel voor houden en hoe Lonneke je laat inzien wat ze je 'vertellen'."
Daniëlle
zelfstandig ondernemer

Morgen ook moeiteloos managen?

Met een online Morgen Moeiteloos Managen-gesprek van 30 minuten hervind je direct je regie als mid-level manager én kom je weer achter het stuur te zitten. Je plant ‘m kosteloos en gemakkelijk in en ontdekt jouw kansen en groeipad naar prettiger leiderschap.