Herken de echte oorzaak van bedrijfsgedoe

Bedrijfsgedoe. Niet leuk. Kost energie. En geld. En dat terwijl het zo leuk en succesvol mogelijk inzetten van je mensen in de economische situatie én complexe arbeidsmarkt cruciaal is. Als de schoen ergens wringt, is dit het moment om ermee aan de slag te gaan. Wil je duurzame organisatieverbetering of -verandering, maar komt het allemaal niet lekker van de grond? Ondanks alle afspraken en goede bedoelingen?

Dan heb je te maken met een onderliggende splinter in je organisatie. Tijd om tot de kern gekomen. In deze tweedaagse training leer je op een andere manier te kijken naar deze situatie, stilstand en oplossingen in jouw organisatie en je eigen rol daarbinnen. Naar de onderstroom – dat wat er écht is – en jouw rol daarin. Bullshit van tafel. Van de kern naar beweging.

hoe deze training je verder brengt

We kijken naar de organisatie als systeem en naar de dynamieken die daarbinnen van invloed zijn op organisatiesucces en werkplezier. Niet alleen leer je de patronen zien die jouw organisatie zo vormen, ook leer je je éigen leiderschap te benutten vanuit de rol die je hebt. We bespreken de wetmatigheden in het bedrijfsleven en het gedoe dat dit in 80% van de gevallen oplevert. 

Je krijgt toegang tot de unieke Online Systemische Organisatieverkenning, waarmee je tussen de trainingsdagen door je eigen bedrijfssituatie en mogelijkheden tot verandering onderzoekt. Je leert je werkcultuur en jezelf te begrijpen in de context van het organisatiesysteem en maakt kennis met je eigen systemisch leiderschap. De training is met name interessant voor ondernemers, managers, leidinggevenden, recruiters en HR-professionals, die graag op duurzame en succesvollere wijze groei realiseren zónder dat het ten koste gaat van zichzelf of hun mensen.

De training wordt gegeven in samenwerking met Marie Therese Corbeij van Marengo Trainingen. De werkwijze deze dagen is veelal buiten de comfortzone en prettig confronterend. Je moet aan de bak. In alle opzichten.

de training is gericht op de professional die herkent:

na deze training weet je:

There is no Event

ervaringen

"Interessant en vooral heel erg confronterend. Dat is niet altijd makkelijk maar wel precies waar je voor komt"
Maurice
CMO

Periodiek knetter-relevante content in je mailbox over de oerwetten van je bedrijf en hoe je daar als manager een rol in speelt? Abonneer je op mijn Something To Chew On-mailings en groei zonder moeite.