Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Training Herken de échte oorzaak van bedrijfsgedoe

18 april, 2024 10:00

In jouw werk is sprake van een behoefte tot verandering en tegelijkertijd ‘iets’ die dat tegenhoudt. Het is een zich herhalend patroon waarmee jouw organisatie, bedrijf of onderneming in rondjes lijkt te lopen. Het is cruciaal de oorzaak te vinden want met pleisters plakken kom je simpelweg niet vooruit. In de training Herken de échte oorzaak van bedrijfsgedoe leer je anders te kijken naar de situatie, (her)vind je je eigen leiderschap en weet je hoe je weer in beweging komt.

Trainingsdata zijn donderdag 18 april en dinsdag 14 mei 2024, locatie Maastricht. Tussentijds werk je aan de systemische organisatieverkenning en onderzoek je je eigen systeem van herkomst.

Vlak voor de trainingsdagen ontvang je verdere informatie voor jouw deelname.

€1,247.00 excl. btw, incl. 2 trainingsdagen, online toegang tot de Systemische Bedrijfsverkenning, trainingsmaterialen, voedzame lunch, koffie/thee/fris.

Marengo Training en Coaching, Maastricht

Putweg 3
Hulsberg, Nederland

Herken de echte oorzaak van bedrijfsgedoe

0 Gaat
4 beschikbaar
Laat weten of je gaat

Algemene voorwaarden zijn bij aanmelding nadrukkelijk van toepassing. Deze training vindt alleen doorgang bij voldoende deelnemers en zal in andere gevallen herplaatst worden of samengevoegd worden met een andere editie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *