Pijlsnelle en doelgerichte interventie vanuit het niet-weten.

Jouw uitdaging

Ook als coach of therapeut kom je wel eens in een impasse. En je weet als geen ander: hoe harder je trekt, hoe minder resultaat. En toch … linksom of rechtsom, je wil beweging brengen. Mogelijk heb je dan behoefte aan een interventie vanuit het niet-weten: een interventie met paarden.

Wat te doen

Het inzetten van paarden onderscheidt zich van andere coachvormen door het hoge ‘no bullshit’-gehalte. Een zeer waardevolle aanvulling op bestaande coach- en trainingstrajecten en therapieën. Juist door het oordeelvrije karakter en de out-of-the-box aanpak in de buitenlucht, worden blokkades blootgelegd en zelfs opgeheven, waarna alles weer moeiteloos mag stromen. (Veel) voorkennis van jouw klant of cliënt is hierbij niet nodig; vaak zelfs onwenselijk. Wel koppel ik, enkel na akkoord van de coachee, bevindingen schriftelijk aan je terug. Met die inzichten kan jouw klanttraject met hernieuwde energie vervolgen. De trajecten vervul ik systemisch, gericht op bewegingsruimte en samen met de paarden met ervaring als resultaat.

Gras bij de buren lijkt altijd groener, tenzij je aandacht geeft aan je eigen gras

Beweging

Coaching bij Enerqui brengt jou beweging. Loskomen van dat wat bevroren is. Welke kant op dan ook. Geeft lucht en ruimte tot vernieuwing. Ademen maar!

High impact

Je weet het al. Precies waar je tegenaan loopt. En veranderen lukt niet. Logisch, want je voelt het niet. Met de paarden en oorzaakgerichte methoden verander je dat. Soms al binnen 1 sessie. Heb je je leven lang plezier van.

No bullshit

Coaching met de inzet van paarden is confronterend en krachtig. Gedoe zien we meteen. Daarom start jouw ontwikkeling bij het fundament en kunnen we er – gelukkig – niet omheen. Heb je het meeste aan.

Traject

Een samenwerking zie ik als aanvulling op jouw werk als (organisatie)coach. Een eenmalige sessie of kort traject helpt jou en je coachee vooruit. Het kan gaan om individuele kwesties, familie-dynamieken, organisaties, teams. Een out-of-the-box ervaring garandeert nieuwe inzichten, waarna jullie samen weer verder kunnen.

tarieven

testimonials

"Tijdens de opstelling ervaarde ik letterlijk hoe het was om mijn situatie vanuit een andere hoek te bekijken. Ik kon puzzelstukjes op een andere plek leggen, heel verhelderend. Sinds de coaching ervaar ik meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen."
Gitta, 38