Tot hier

Om prettig met elkaar samen te werken, is het kennen van grenzen cruciaal. Niet alleen die van jezelf, maar ook die van de ander. Toch zien we te vaak dat samenwerking hierin spaak loopt. Er komen oude patronen en reacties naar voren, we herkennen onze eigen grenzen niet, of we vinden het moeilijk om ze communiceren. Niet alleen onhandig voor jezelf, maar ook voor de ander. In deze workshop werken we gericht aan die grenzen en ervaren we wat het doet als je die beter respecteert in samenwerking. De paarden staan in deze workshop centraal als ultieme spiegel en collega.

Kan je mooi mee door.

wat we doen

Verbeter plezier in samenwerking door elkaars grenzen te zien. In samenwerking met 500 kg spier. Individueel en in groepsverband. We starten met theorie over patronen en grenzen, waarna we met verschillende oefeningen tot onze eigen grenzen komen. We leren voelen, zien, interpreteren en samenwerken. We ervaren hoe grenzen ons juist helpen in plezierig samenwerken in plaats van dat zij een belemmering zijn. We werken veilig, vanuit lichaamshouding en innerlijk bewustzijn. Na deze workshop is verdieping door een DISC-analyse of coachtraject tegen gereduceerd tarief mogelijk (je krijgt 85,- korting op jouw coachtraject van 3 sessies).

De workshop is ontwikkeld en wordt gegeven in samenwerking met Maya Smans, bewustzijnscoach voor mens en paard. Mede hierdoor is de workshop is tevens interessant voor ruiters die specifiek problemen ervaren in de omgang met paarden.

Aanmelden kan voor specifieke data hieronder.

must do wanneer:

na afloop voel je:

Op de hoogte blijven van toekomstige organisatie-opstellingen, trainingen of workshops?

There is no Event

ervaringen

"​Lonneke was erg goed in het doorvragen op bepaalde onderwerpen waar ik zelf eigenlijk nooit bij stil had gestaan. Uiteindelijk vatte zij het samen in de woorden die ik had gezegd en ineens was dat een soort eye opener. Zeker omdat ik een hele makkelijke prater ben is het soms fijn om eigenlijk diezelfde woorden van iemand anders terug te horen, op een of andere manier komen ze dan ineens “binnen”. Aan het einde van de sessies kreeg ik steeds een mini-huiswerkopdracht naar huis, wat eigenlijk leidde tot duidelijke handvatten voor het bereiken van mijn doel."
Romy, 22
militair