ook die 93% in gebruik

Het is 7%. Die woorden van je. En de rest van wat je zegt, komt uit je lichaam. Hoe zonde is het dan dat we dat deel niet gebruiken in onze communicatie? Althans, niet bewust? In de workshop ‘Wat je éigenlijk vertelt’ gaan we aan de slag met die 93%. We ervaren de impact ervan in de communicatie met de ander: het paard. Loepzuiver, want die verstaat die woorden van je toch niet.

wat we doen

Naast het kennismaken met de theorie over non-verbale communicatie en congruentie, gaan we vooral aan de slag. We werken met de zuiverste spiegel als partner in crime: het paard. Met verschillende oefeningen ervaar je hoe je overkomt, in hoeverre dat overeenkomt met je intentie en hoe je meer gebruik kan maken van je eigen lichaam. Je maakt kennis met je innerlijk bewustzijn. Je voelt hoe je je boodschap sterker maakt en welke invloed dat heeft in de samenwerking met de ander. Na deze workshop is verdieping door een DISC-analyse of coachtraject tegen gereduceerd tarief mogelijk (je krijgt 85,- korting op jouw coachtraject van 3 sessies).

De workshop is ontwikkeld en wordt gegeven in samenwerking met Maya Smans, bewustzijnscoach voor mens en paard. Mede hierdoor is de workshop is tevens interessant voor ruiters die specifiek problemen ervaren in de omgang met paarden.

Aanmelden kan voor specifieke data hieronder.

must do wanneer je:

na afloop voel je:

Op de hoogte blijven van toekomstige organisatie-opstellingen, trainingen en events?

There is no Event

ervaringen

"​De sessies met Lonneke heb ik als warm en veilig beschouwd. Dat zijn wat mij betreft belangrijke voorwaarden wanneer je aan zo’n traject begint. Haar samenvatting tijdens of na de sessie was scherp en gaf inzicht in de gelaagdheid van mijn vraagstuk. Sommige momenten waren emotioneel. Maar ik ging toch altijd weg met meer (mentale) energie dan voor ik binnen kwam."
​anonieme coachee, 32
HR professional